De opvang

Kindcentrum Anne Frank wordt gevormd door de basisschool (onderdeel van stichting MosaLira) en peuter- en buitenschoolse opvang Anne Frank (onderdeel van MIK). Leerkrachten, pedagogisch medewerkers en leiding werken nauw met elkaar samen. Kinderen ervaren een eenduidig pedagogisch-didactisch klimaat en duidelijke doorgaande lijnen. Dit vergemakkelijkt de overstap naar de basisschool. Het kindcentrum biedt een totaalaanbod voor kinderen van 2 tot 13 jaar.

 

“Samen spelen, samen lachen, samen werken”

Kinderopvang: spelen, leren en ontdekken

Kinderdagverblijf (KDV) Toermalijn, onderdeel van MIK, bevindt zich op 360 meter afstand van basisschool Anne Frank. Vanaf 6 weken tot 4 jaar zijn kinderen van harte welkom om hier te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. Ook hebben ze , als enige locatie van MIK, een kleinschalige groep voor 0- tot 1-jarigen.

De opvang

Zon

De opvang

Hart

Generaties lang peuteropvang

Van 2 tot 4 jaar kunnen kinderen bij peuteropvang Anne Frank spelenderwijs de wereld ontdekken, leren en vriendjes maken. Onze opvang was een van de eerste peuteropvanglocaties in Maastricht. We zijn er trots op letterlijk generaties lang peuteropvang te bieden, want inmiddels brengen oud-leerlingen ook hun eigen kinderen naar onze opvang.

Buitenschoolse opvang: altijd een avontuur

Schooltijden en schoolvakanties sluiten zelden naadloos aan op werktijden. Gelukkig is er voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar de buitenschoolse opvang (bso). Bso is geen school, maar vrije tijd. Dat betekent ontspanning: even iets eten en drinken na school, je verhaal kwijt kunnen, buiten of binnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes, plezier maken of samen op pad gaan. Bij de bso is er altijd een avontuur te beleven!

Eén locatie

Eén visie

Eén doorgaande lijn

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren